Wat cliënten vertellen…

Dank je wel! Dat jij de persoon bent die in mijn leven is gekomen om mij wakker te schudden. Die door mijn muur van zelfbescherming weet heen te prikken. Dit is mij zoveel waard, dat kan ik jou niet in woorden omschrijven wat dit voor mij betekent.

Mieke (52)

Tanja kwam op mijn pad toe ik radeloos was vanwege maag- en darmklachten en ik bij de MDL arts werd weggestuurd met: je hebt PDS daar kun je mee leven. Natuurlijk kan dat, maar wil ik dat? Mijn antwoord was nee. Ik kwam op de site van Tanja uit . De uitleg en haar foto (!) voelden meteen goed.Ik kon snel terecht en het goede gevoel dat ik had was terecht en dat gevoel is nog steeds zo. Tanja is duidelijk, kundig, heel aardig en gebruikt ook andere kennis en eigen ervaringen om te delen waardoor het een heel breed aanbod wordt. 

Uiteraard heeft ze ook gemeld dat het niet 1, 2, 3 op te lossen is. Maar dat is voor mij geen probleem. Beter als de opmerking van de MDL arts. Naast de darmklachten heb ik ook dagelijks last van hoofdpijn.Tanja gaf aan dat ze er van uit ging dat ze daar ook een positieve bijdrage zou kunnen leveren. Daar was ik zelf nogal sceptisch over enerzijds maar ook weer hoopvol anderzijds . Laat ik zeggen: het is je gelukt Tanja! Voor beide klachten is er heel duidelijk verbetering. 

En ik ga, samen met Tanja, door voor wat nog beter kan. Ik kan Tanja van harte aanbevelen. Ze neemt de tijd om je aan te horen en je te begeleiden in het proces naar (weer) een gezond mens. Laatste keer dat ik bij Tanja was heb ik haar gezegd: ik voel me tevreden. Dat is lang, heel lang geleden. Nu een maand verder weer kan ik zeggen: ik ben een ander mens, het lijkt alsof ik nu pas kan gaan leven zoals het leven bedoeld is. Dank je wel Tanja.

Maria (65)

Ik slaap beter en sta eindelijk weer uitgerust op. Ik heb meer energie en ik merk dat mijn concentratie, geheugen en stemming enorm zijn verbeterd. Ook mijn huid ziet er beter uit. Ik had verwacht dat het aanpassen van mijn voeding erg ingewikkeld zou zijn, zeker bij het koken voor een gezin met kinderen, maar het viel me reuze mee. 

Saskia (41)

Omdat ik lang liep met diverse klachten (maag/darmen, spanningsklachten, overgang-gerelateerde klachten), en de reguliere zorg en diverse onderzoeken mij geen verbeteringen en/of oplossingen brachten, heb ik bij Tanja aangeklopt. Mijn eerste indruk van haar was vooral dat zij rust uitstraalde en zij oprecht luisterde naar mijn verhaal. Door de tijd heen heb ik Tanja ervaren als een zeer deskundig, gedreven, zachtaardig persoon. De consulten voegen altijd iets toe en zijn nooit belerend of oordelend. Wat ik bovenal meeneem, is dat wanneer je niks verandert, er niks verandert. Daar waar ik soms te snel een resultaat wilde zien, liet Tanja inzien dat processen van verandering tijd nodig hebben. Geduld is een schone zaak…. Tijdens een consult is altijd sprake van een veilige omgeving waarbij ik open en eerlijk kan delen en Tanja mij van een gedegen advies voorziet.  

Terugkijkend naar het begin van het traject dat ik met Tanja ben gaan bewandelen, zit ik inmiddels door leefstijlaanpassingen, een aangepast voedingspatroon en supplementen veel sterker in mijn vel en heb ik de oorspronkelijke klachten beter in de hand. Ik kan klachten beter zelf opvangen en bijsturen. Daarnaast heb ik mijn hoge bloeddruk medicatie aanzienlijk kunnen verlagen. De verwachting is dat ik hier op korte termijn helemaal mee kan stoppen. Hoewel dit van mij nooit een doel op zich is geweest, is dit wel een mooi nevenresultaat.

Emmy (51)

Op het moment dat mijn rugklachten zo erg waren en ik daarvoor moest afvallen ben ik hulp gaan zoeken. Al jaren had ik het idee dat er iets niet goed functioneerde in mijn lijf, omdat afvallen erg moeizaam ging. De begeleiding van Tanja is erg professioneel en met veel aandacht. Ook legt ze de moeilijke materie op een begrijpelijke wijze uit, waardoor ik het ook snap. Het heeft mij veel gebracht. Rugklachten zijn enorm verminderd, afvallen is goed gegaan en ik zit veel beter in m’n vel.

Hester (49)

Allereerst voelde ik me bij Tanja heel erg op mijn gemak, je voelt je echt begrepen. Ze heeft heel veel kennis in huis en legt de dingen goed uit. Door het op maat gemaakte behandelplan i.c.m. geadviseerde supplementen, verandering van voeding en afgestemde homeopathie ging ik beter in mijn vel zitten, kreeg ik meer energie en kon ik beter mijn bed uit. Een dikke aanrader!

Natalie (38)

Ik was al een hele tijd ontzettend moe en futloos en had moeite met afvallen. Ik had alles al geprobeerd en na het eerste gesprek met Tanja, leek me haar manier van aanpak wel te kunnen werken. Tanja is heel geduldig, kan heel goed luisteren en legt precies uit wat iedere aanpak in hield en waar bepaalde dingen goed voor waren. Ik voelde me nooit gehaast en altijd gehoord. Ze gaf me ook het gevoel dat ik dit kon en was mijn grootste toejuicher. Na drie maanden ging ik weer bloed laten prikken bij mijn dokter en hij viel achterover van de schok! Alle waarden waren perfekt! Ik voelde me een stuk beter, fitter en had overal weer zin in!

Lieve (57) USA

Al lange tijd had ik na alles wat ik at een opgeblazen gevoel en heel veel last van lucht in maag en darmen. Onderzoek via de huisarts leverde niets concreets op, ook op het internet vond ik geen informatie die mij meer duidelijkheid gaf.

Via Tanja kwam ik er na één gesprek achter dat mijn lichaam zelf veel te weinig maagzuur aanmaakt om het voedsel te kunnen verteren op de normale manier. Met een supplement welke ik voor de maaltijd in moet nemen waren de klachten direct 75% minder. Voor de overige klachten ben ik nu ongeveer een half jaar in behandeling bij Tanja en ben ik zeer tevreden met haar aanpak begeleiding en natuurlijk met het tot zover behaalde resultaat. Door de professionele aanpak van Tanja ben ik er van overtuigd dat ik geheel van mij klachten af kan komen zonder dat ik daarvoor medicatie hoef te blijven slikken.

Rob (56)

Reacties zijn gesloten.